Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kwaszonej kapusty w majonezie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
pieprz do smaku
cukier do maku
pietruszka, posiekana nać do smaku
szczypiorek posiekany do smaku
kapusta kwaszona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kwaszonej kapusty w majonezie

Kapustę lekko posiekać, wyłozyc do miski, przyprawic do smaku pieprzem i cukrem, polać majonezem. Posypać posiekaną nacią pietruszki i szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 01.05.2012 10:54
muszę spróbować
Iwusia 08.03.2012 22:31
takowej jeszcze nie jadłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak