Kanapka z pastą z pasztetu

Kanapka z pastą z pasztetu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka pszenna

    8 kromek
  • musztarda chrzanowa

    niecała łyżka
  • pomidory

    2 sztuki
  • rzodkiewka

    1/2 pęczka
  • sałata zielona

    kilka liści
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pasztet rozetrzeć z musztardą. Dodać starte rzodkiewki. Wymieszać. Pastą smarować kanapki. Układać na tacy wyścielonej liśćmi sałaty. Każdą z nich ozdabiać cząstką z pomidora.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Gabriela7

29.06.2011 08:09
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat