Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z ziołami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 30 dag
sól,sok z cytryny wg uznania
masło 2 łyżki
natka pietruszki wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z ziołami

Fasolę przebrać, umyć włożyć do zimnej wody, posolić i ugotować. Odcedzić. Włożyć do rondelka ze stopionym masłem. Dodać natkę pietruszki. Gdy wchłonie tłuszcz wyłożyć ją na talerze. Skropić na koniec sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 30.09.2010 10:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak