Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane Eli 2

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
cebula biała 1 sztuka
pierś kurczaka 200 g
sól do smaku
olej do smażenia 2 łyżki
jajko 1 sztuka
natka pietruszki 1/2 pęczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane Eli 2

Z pieczarek odciąć nóżki.Mięso,nóżki pieczarek,cebulę posiekać,przesmażyć na oleju i ostudzić.Dodać sól,pieprz,jajko,bułke tartą,posiekana natkę i wymieszać.Farszem nadziewać pieczarki,układać na tacce do grillowania i piec na grillu aż pieczarki będą miękkie.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 12.10.2012 21:33
coś innego na grill
eli82 13.10.2011 16:14
smacznie wyglądają
Magdalena80 11.04.2011 23:30
pyszne- też takie robię
ZEWA 10.08.2010 16:40
Apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak