Pieczarki faszerowane Eli 2

Pieczarki faszerowane Eli 2

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20 sztuk
  • cebula biała

    1 sztuka
  • pierś kurczaka

    200 g
  • sól

    do smaku
  • olej do smażenia

    2 łyżki
  • jajko

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
  • bułka tarta

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z pieczarek odciąć nóżki.Mięso,nóżki pieczarek,cebulę posiekać,przesmażyć na oleju i ostudzić.Dodać sól,pieprz,jajko,bułke tartą,posiekana natkę i wymieszać.Farszem nadziewać pieczarki,układać na tacce do grillowania i piec na grillu aż pieczarki będą miękkie.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stenka

12.10.2012 21:33
coś innego na grill

eli82

13.10.2011 16:14
smacznie wyglądają

Magdalena80

11.04.2011 23:30
pyszne- też takie robię

ZEWA

10.08.2010 16:40
Apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat