Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól do smaku
ocet 10 % do smaku
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę obrać i umyć, ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Wyjąć łyżką cedzakową i wyporcjować na talerze . Masło zrumienić, dodać bułkę tartą, przyprawić solą i octem. Fasolkę polać bułką , podawać z ziemniakami i mięsem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 11.09.2011 10:27
pycha
marcia71 08.04.2011 11:33
uwielbiam fasolke, a tu jeszcze jakieś apetyczne danie widzę:)
Adamorek 18.03.2011 13:30
nie jadłem jeszcze z octem
madagaskar 03.01.2011 07:36
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak