Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cieciorką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt
ciecierzyca 3 łyzki
masło 1 łyżka
roszponka 1 garść
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cieciorką

- 3 łyżki ciecierzycy z puszki bez zalewy)

Podgrzałam masło i wrzuciłam na nie cieciorkę i obracając groszki ruszając patelnią lekko je obsmażyłam na złoto. Dodałam jaja i lekko wymieszałam. Kiedy jajecznica była już prawie gotowa wtedy dodałam roszponkę lekko wymieszałam i gotowe.

Podawaj jeszcze ciepłe. Syte śniadanko w leniwy dzień:)

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lemon 08.01.2013 10:22
ciekawe
Konczi 08.01.2013 08:48
pyszne
mela25 08.01.2013 08:43
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak