Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszczyk czerwony

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe z kością
włoszczyzna
buraki czerwone 4
czosnek 3 ząbki
ocet
Majeranek suszony Prymat do smaku
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól do smaku
pieprz do smaku
przyprawa uniwersalna do smaku
cukier smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Barszczyk czerwony

Oczyścić mięso i zalać zimną wodą. Chwilę gotować. Umyć włoszczyznę i buraki, obrać czosnek. dodać wszystko do garnka i gotować do miękkości. Dodać sól, pieprz, cukier, Vegetę, ziele angielskie i liść laurowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 25.03.2013 13:17
mniam super;)
Andysz 10.02.2013 11:23
pyszota;)
Monika.M 20.01.2013 16:47
uwielbiam barszczyk
Marlenka.S 20.01.2013 15:50
mniam mniam
Justyna24 19.01.2013 17:09
Ekstra
Ryszard4 17.01.2013 21:33
świetny
Adrian3 08.01.2013 15:38
mniam:)
Bernadeta1 07.01.2013 16:26
super taki barszczyk
Alex_M 07.01.2013 00:05
uwielbiam!
rosik93 06.01.2013 23:58
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak