Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Beziki

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 4 szt
cukier drobny 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Beziki

Białka ubijamy na sztywno(musza byc zimne). Ciągle miksujac dodajemy cukier po 1 łyżeczce . miksujemy długo az masa bedzie twarda i lsniąca. Formujemy za pomoca rekawa małe bezy i pieczemy w temperaturze około 100 stopni przez godzinke.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 11.01.2014 10:45
fajniutkie te beziki:)
romanrafal
romanrafal 24.12.2013 16:00
proste i bardzo dobre
Bernadeta1 08.12.2013 00:31
mi nigdy nie wychodzą a te tak smacznie wyglądają
Alex_M 03.01.2013 17:20
super Ci wyszly!
ewka1978 02.01.2013 12:42
bardzo lubię bezy
sara1 02.01.2013 12:32
apetyczne
Arnika 02.01.2013 12:21
Proste, a jakie pyszne!
Konczi 02.01.2013 12:21
ładnie wyszły ale ja jeszcze odrobinę cytryny dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak