Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pekińska z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 2 kg.
por 2 szt.
marchew 2 szt.
jabłko 2 szt.
ser pleśniowy 10 dag.
cukier do smaku
olej 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pekińska z porem

Kapustę pekińską umyć.Posiekać.Pora umyć.Pokroić w talarki.Dodać do kapusty.Marchew i jabłko obrać.Opłukać.Zetrzać na jarzynówce na dużych oczkach.Dodać do wcześniejszych składników.Wymieszać.Ser pokroić w kosteczkę.Paprykę umyć.Usunać gniazda nasienne.Opłukać.Pokroić w kostkę.Wraz z serem dodać do kapusty.Wymieszać.Dodać olej.Wymieszać.Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 23.07.2013 12:35
Super dodatek :)
pajbek 31.12.2012 16:50
Super przepis :-)
Monika58 31.12.2012 16:24
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak