Masa budyniowa

Masa budyniowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń waniliowy

    2 opakowania
  • mleko

    0,5 litra
  • cukier

    2 łyżki
  • masło

    1 kostka
  • spirytus

    1 kieliszek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń ugotować jak podano na opakowaniu. Masło utrzeć i dokładać po łyżce zimnego budyniu i ucierać. Wlać kieliszek spirytusu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

maciek7

16.07.2011 21:00
extra

malaczarna23

16.07.2011 09:40
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat