Pasta do chleba z jajek i makreli z twaroogiem

Pasta do chleba z jajek i makreli z twaroogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    25 dag
  • cebula

    1mała szt
  • majonez

    ok. 1 łyżka
  • sól, pieprz

  • makrela

    1 średnia szt
  • jaja na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, oczyścić dokładnie z ości. Wszystkie składniki zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem. Można dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

02.07.2015 11:08
Dobra pasta.

ela16

04.10.2011 11:11
super

wedith1

16.12.2010 17:54
Ryby to ja mogę jeść w każdej postaci!!! Twoja pasta bardzo mi odpowiada!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat