Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z jajek i makreli z twaroogiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
cebula 1mała szt
majonez ok. 1 łyżka
sól, pieprz
makrela 1 średnia szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z jajek i makreli z twaroogiem

Rybę obrać ze skóry, oczyścić dokładnie z ości. Wszystkie składniki zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem. Można dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 11:08
Dobra pasta.
ela16 04.10.2011 11:11
super
wedith1 16.12.2010 17:54
Ryby to ja mogę jeść w każdej postaci!!! Twoja pasta bardzo mi odpowiada!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak