Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety rybne w cieście

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z ryb 60 dag
sok z cytryny 2 łyżki
mąka 125 g
olej do smażenia
sól, pieprz do smaku
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: filety rybne w cieście

rybę podzielić na porcje i natrzeć z sokiem cytryny z mąki jajka łyżki oleju soli i pieprzu wyrobić ciasto filety obtoczyć w cieście i smażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 16.12.2011 08:36
pyszne rybki
KasiaK90 16.08.2011 10:39
super
KasiaK90 16.08.2011 10:39
super
motomaniak 19.05.2011 10:52
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak