flaki z żołądków drobiowych

flaki z żołądków drobiowych

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosół

    1 1/2 litra
  • drobiowe żołądki

    80 dag
  • marchew

    2 sztuki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • imbir

    do smaku
  • gałka muszkatołowa cała

    do smaku
  • majeranek

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

żołądki obgotować pokroić w cienkie paseczki włożyć do rosołu marchew pokroić w cienkie plasterki włożyć do flaków gotowe flaczki doprawić solą pieprzem imbirem gałką i majerankiem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

02.10.2011 12:25
super

KasiaK90

28.08.2011 16:49
pycha

marzena06

09.02.2011 11:48
super

pawel007

03.08.2010 07:01
pyszne....

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat