Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaki z żołądków drobiowych

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1 1/2 litra
drobiowe żołądki 80 dag
marchew 2 sztuki
sól, pieprz do smaku
imbir do smaku
Gałka muszkatołowa cała Prymat do smaku
majeranek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: flaki z żołądków drobiowych

żołądki obgotować pokroić w cienkie paseczki włożyć do rosołu marchew pokroić w cienkie plasterki włożyć do flaków gotowe flaczki doprawić solą pieprzem imbirem gałką i majerankiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 02.10.2011 12:25
super
KasiaK90 28.08.2011 16:49
pycha
marzena06 09.02.2011 11:48
super
pawel007 03.08.2010 07:01
pyszne....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak