Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z polędwicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica 4 plasterki
chleb tostowy 8 kromek
masło do posmarowania
ketchup według uznania
ser gouda 4 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z polędwicą

Wszystkie kromki chleba smarujemy masłem, na 4 kromki nakładamy po jednym plasterku żółtego sera i plasterku polędwicy, następnie przykrywamy pozostałymi czterema kromkami posmarowanymi masłem i zapiekamy w opiekaczu. Po upieczeniu polewamy keczupem. Można do sera i polędwicy dodać warzywa według własnego uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 05.02.2014 09:38
bardzo dobre
dorrota 04.02.2014 20:01
idealne na śniadanie;)
Lemon 23.12.2012 15:33
pycha
Miki 23.12.2012 15:18
super
Miki 23.12.2012 15:18
super
Miki 23.12.2012 15:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak