Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 70 dag
sól
oliwa
sok z cytryny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak z rusztu

Rybę wypatroszyć, umyć, osuszyć i pokroić na dzwonka. Obsypać przyprawami i skropić sokiem z cytryny. Odstawić na 1 godz do lodówki. Następnie rybę położyć na ruszcie i piec 20 min. Podawać na ciepło z odrobiną masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 16.01.2013 21:13
niebo w gębie :)
m1monika 04.01.2013 08:11
musi być pyszny :-)
Rybciia 04.01.2013 08:05
uwielbiam szczupaka :-)
Natalia/tubisiek 03.01.2013 19:10
musi być super!
Wafelek2601 03.01.2013 14:34
Uwielbiam szczupaka
olkaaa 28.12.2012 09:04
jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak