Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapelusz pieczarek 12 szt.
masło 3 łyżki
czosnek 3 szt.
Czosnek suszony Prymat 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z czosnkiem

Na patelni rozgrzać masło .Na gorące włożyć czosnek i chwilę smażyć mieszając , odsunąć na bok czosnek i włożyć pieczarki , rozkruszyć mini kostkę -smażyć na rumiano . Podawać na gorąco jako dodatek do mięs lub same z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marenka 07.10.2010 07:32
Dobre
iwona332 22.09.2010 23:40
super
RenataZ-et 18.09.2010 11:39
Ojj tak, jak z czosnkiem to na pewno będą pycha!
plocia 12.09.2010 20:55
wow z czosnkiem, chyba musi być niezłe
ana00 12.09.2010 09:05
w sam raz dla męża hehe-uwielbia pieczarki i czosnek ;)
aga130982 21.08.2010 09:28
może być

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak