Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z botwinki, rukoli i zielonych oliwek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

botwinka 0,5 opakowania
rukola 0,5 opakowania
kapusta pekińska 1/4 główki
oliwki zielone 8 sztuk
pomidor 1 sztuka
śmietana 18 proc 2 łyżki
koperek 1 łyżeczka
cukier 0,5 łyżeczki
Pieprz czarny Prymat w młynku
sok z cytryny 1 łyżeczka
cebula 0,5 sztuki
oliwa 2 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z botwinki, rukoli i zielonych oliwek

Sałaty pomieszać razem dodać oliwki pokrojone w plasterki, cebulę w piórka, pomidora w kostkę. Polać sosem zrobionym z oliwy, śmietany, koperku, cukru, pieprzu, soli, soku z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 18.12.2012 18:50
smaczne i zdrowe !
Konczi 18.12.2012 13:37
pycha
agnieszka214 18.12.2012 10:36
bardzo fajna
agnieszka214 18.12.2012 10:36
bardzo fajna
gosia1988 18.12.2012 09:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak