Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tilapia w skórce cytrynowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tilapia 2 filety
skórka cytrynowa 2 łyżeczki
pieprz
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tilapia w skórce cytrynowej

Filet tilapii obsypać pieprzem, solą i skórką cytrynową. Położyć na rozgrzana na patelni oliwę z oliwek i smażyć z każdej strony po 2min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Amellia 17.12.2012 18:28
mniam
Goya 17.12.2012 12:02
super
Lemon 17.12.2012 10:52
pycha
Laila2786 17.12.2012 10:42
tilapii jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak