Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowe Carpaccio z polędwicy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa
musztarda
Pieprz czarny Prymat w młynku
cebula czerwona 1 mała
pieczarka 1
pomidorki koktajlowe 4-5 małych
oliwki zielone
rukola
polędwica wieprzowa łososiowa opakowanie
parmezan

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowe Carpaccio z polędwicy

Talerz delikatnie wysmarowałam oliwą,wyłożyłam plasterki polędwicy,posmarowałam delikatnie musztardą i posypałam dość obficie pieprzem z młynka.Następną warstwą była czerwona cebula pokrojona na cienkie plasterki,następnie pieczarka starta na tarce i pomidorki pokrojone w półksiężyce. Na wierzch posypałam rukolą,oliwkami i startym parmezanem. Było pyszne! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kulinarna Ja 29.12.2012 16:35
pyszności, zjadłabym!
caralajna 28.12.2012 10:09
fantastyczna
Krystyna32 27.12.2012 17:59
extra
Lemon 16.12.2012 20:47
świetne
Cukiereczek13 16.12.2012 20:30
pysznie wyglada ;)
teresa18 16.12.2012 19:49
wieprzowina na surowo miałabym obawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak