Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna zupa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 40 dag
wołowina 40 dag
cebula 3 sztuki
papryczka czerowna 1 sztuka
sól, pieprz wg uznania
topiony serek 10 dag
bulion warzywny 1,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa

Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z wołowiną. Obrać cebulę i oczyścić z pestek. Posiekać. Bulion podgrzać w garnku. Dodać ziemniaki, cebulę i mięso. Gotować aż mięso zmięknie. Dodać topiony serek i gotować aż się roztopi. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 15.07.2012 16:53
ciekawa
Juleczka20 19.06.2012 16:32
pyszna
tomek18 22.07.2011 20:28
super
darus 18.03.2011 17:43
uwielbiam pikantne potrawy
Kate131 20.11.2010 08:43
ciekawa zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak