Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Grzyby namoczyć w ciepłej wodzie przez noc. Wodę odlać, a grzyby zalać czystą wodą. Gotować do miękkości. Odcedzić i odcisnąć z wody. Posiekać bardzo drobno. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę cebulę, doprawić solą i cukrem. Chwilę podsmażyć do lekkiego zrumienienia. Cebulę połączyć z grzybami. Farsz doprawić na pikantnie solą i pieprzem. Wymieszać z białkiem, łyżką oleju i tartą bułką. Odstawić do przegryzienia.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam,nie tylko w Wigilię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    uwielbiam uszka z barszczykiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kulinarna Ja

    ja sama nie potrafię, ale bym zjadła :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis,przyznam że sama za uszka to raczej się nie zabieram {tak zdolna to nie jestem}
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    estetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !