Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz zapiekany pod beszamelem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 3 płaty
makaron świderki
brokuł
sos beszamelowy
sól
pieprz
sok z cytryny
cebula czerwona 1 szt.
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz zapiekany pod beszamelem

Filet z ryby skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawami i odstawić na 30 minut do lodówki.

Makaron (użyłam kolorowego)i różyczki brokuła ugotować al dente.
Cebulę poddusić na małym ogniu.

Wszystko nałożyć do naczynia żaroodpornego, zalać beszamelem i zapiekać około 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 06.11.2013 12:21
pyszna rybka z beszamelem
teresa18 26.09.2013 19:38
swietne danie
Bernadeta1 28.07.2013 09:02
bardzo apetycznie wygląda
Kulinarna Ja 04.05.2013 19:59
samo zdrowie, chętnie bym zjadła!
Alex_M 04.05.2013 10:29
pyszna rybka
EWI 11.12.2012 15:36
pychota
ziutula
ziutula 11.12.2012 12:52
dobra rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak