Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki-Smak lata
Gdy babeczki będą gotowe i ostudzone, dodać ubitą z cukrem pudrem (do smaku) śmietanę 30%. Na śmietanie układać owoce.
Babeczki przechowywać w chłodzie, a najlepiej od razu zjeść ;)
Smacznego!
mąka pszenna | 30 dag |
margaryna | 20 dag |
cukier puder | 5 dag |
cukier waniliowy | pół opakowania |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sól | szczypta |
tłuszcz do formy | |
śmietana 30% | 1 opakowanie |
maliny świeże lub mrożone | kilkanaście sztuk |
truskawki świeże | kilkanaście sztuk |
winogrona zielone | 1 kiść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: