Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ryż i obraną marchewkę ugotować w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej. Na rozgrzanym oleju zeszklić drobno posiekaną cebulę ( 1 łyżkę podsmażonej cebuli odłożyć do sosu) do reszty dodać obraną z osłonki pokrojoną w drobną kostkę kiełbasę, podsmażyć.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    miroslawa

    ale bym je zjadła, super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dawno nie jadłam, te wyglądają na bardzo smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !