Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

* Plasterki kaszanki grubości mniej więcej plasterków jabłek.
** Po pokrojeniu wyszło jakieś 4 szklanki - to była naprawdę mała kapusta.

W miseczce wymieszać dokładnie ocet winny, wodę, sól, cukier i Tabasco. Cebulę pokroić w cienkie plasterki, wrzucić do marynaty, przykryć folią spożywczą i wsadzić do lodówki na minimum 1 godzinę. Można do dnia następnego.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda apetycznie
  • 2
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !