Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 15-20 dkg
papryka czerwona 1/2
cebula 1 mała
ogórek kiszony 1
jabłko 1
natka pietruszki
sól
pieprz
cukier
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę drobno posiekać,obrane jabłko i ogórka zetrzeć na grubym tarle, cebulę drobniutko posiekać . Natkę opłukać ,osuszyć i posiekać.Wszystkie warzywa wymieszać ,doprawić do smaku pieprzem , cukrem , dodać łyżkę oleju i soli jeśli trzeba.Przybrać pietruszką i papryczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 26.12.2012 16:27
fajna i zdrowa
IZABELA29 15.12.2012 09:49
smaczna
ben-ka 15.12.2012 09:12
lubię taką do smażonej rybki:)
kuklik 10.12.2012 11:18
zimą nie ma nic lepszego
Mati13 06.12.2012 21:40
bardzo apetyczna
Ola1984 06.12.2012 19:50
klasyka w pysznym wydaniu :)
Habibi 06.12.2012 18:30
uwielbiamy surowki z kiszonej kapusty w kazdym wydqniu i czesto robimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak