Jajka nadziewane

Jajka nadziewane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajek

    6 szt
  • majonez

    1-2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • ser żółty

    5 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przekroić wzdłóż, połowę żółtek zetrzeć z serem, dodać majonez przyprawić do smaku. Napełnić połówki jajek, pozostałe żółtka przetrzeć przez sitko i posypać nimi połówki nadziewanych jaj.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

babcia

28.04.2012 10:20
lubię takie

babcia

28.04.2012 10:20
lubię takie

Robert10

15.02.2012 13:20
smaczne

melonik

05.02.2012 16:32
super

Justyna Jussstiii

03.10.2011 10:08
super

jeta72

03.09.2011 15:01
pyszne

tomek18

11.08.2011 06:55
świetne

piotereq

26.07.2011 09:18
pycha

Agnik

11.06.2011 10:41
pycha

darus

06.01.2011 14:56
super pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat