farsz z ryby wedzonej(pasta na chleb)

farsz z ryby wedzonej(pasta na chleb)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wędzona ryba

    400 g
  • majonez

    100 ml
  • śmietana 36%

    200 ml
  • pęczek pokrojonego koperku

  • sól, pieprz

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe obrac ze skory i osci.Smietane ubic Rybe wymieszac z majonezem koperkiem i ubita smietana Doprawicx sola i pieprzem i skropic sokiem z cytryny

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Izabela/bella81

28.09.2010 15:49
robię coś podobnego:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat