Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Botwinka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka
włoszczyzna
śmietana 12%
pietruszka
kurczak udko
kostka drobiowa
kabanos 6 szt
koper
fasola czerwona 180 g

Przepis i sposób przygotowania na: Botwinka

Kurczaka gotujemy z kostką rosołową, dodajemy włoszczyznę, pokrojoną botwinkę i buraki. Gotujemy ok 30 minut. pół szkalanki zupy mieszamy ze śmietaną wlewamy do zupy gotujemy ok 10 minut na małym ogniu Dodajemy kabanosy, fasolę, posypujemy dużą garścią pietruszki i garścią kopru.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 01.03.2013 15:45
bardzo smaczna zupka :) lubię taką ;)
Bernadeta1 20.02.2013 00:27
mój letni ulubiony obiad
Konczi 02.12.2012 14:49
wow wygląda cudnie
Adamorek 02.12.2012 09:47
smakowita wiosenna zupka
Silver Teaspoon 02.12.2012 05:39
piękny kolor

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak