Składniki:
jabłko | 1 |
smalec | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Wywar: | 100 ml |
koperek | 2 łyżeczki |
grzyby suszone | 3 kapelusze |
kapusta czerwona | 1/2 główki |
jabłko | 1 |
smalec | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Wywar: | 100 ml |
koperek | 2 łyżeczki |
grzyby suszone | 3 kapelusze |
kapusta czerwona | 1/2 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: