Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Completo - chilijski hot dog

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbaski
bułka
awokado

Przepis i sposób przygotowania na: Completo - chilijski hot dog

SKŁADNIKI: : 2 łyżki oleju, 1 duża cebula pokrojona w plasterki, 8 bułek do hot - dogów owiniętych w folię aluminiową i pieczonych przez 10 - 15 minut w temperaturze 220 stopni, 8 kiełbasek, majonez, keczup, musztarda, ostry sos, 2 posiekane średnie pomidory bez pestek, 1 mała cebula pokrojona w cienkie plasterki, 2 roztarte owoce awokado, sok z 2 limonek, sól.

SPOSÓB WYKONANIA: Na oleju smażyć cebulę do momentu aż zacznie się karmelizować. Ugotować kiełbaski. Wymieszać: majonez, keczup, musztardę i ostry sos. Sosem smarować bułki. Kłaść kiełbaski, a na nie smażoną cebulę, pomidory, surową cebulę i awokado. Posolić i skropić sokiem z limonki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ankha 01.06.2012 06:45
Moglabym czytać godzinami Wasze przepisy
polly66 24.03.2011 09:50
ciekawe jak z awokado i limonką
Jolanta40 26.01.2011 00:30
chętnie bym schrupała takiego hot doga

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak