królik na dziko

królik na dziko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majeranek

    1 opakowanie
  • sól

    2 łyżki
  • cytryny pokrojone na ćwiartki

    2 szt
  • królik

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

królika dzielimy na małe kawałki solimy i obtaczamy w majeranku i ciasno układamy w garnku polewamy wodą i dusimy na gazie ok 2 godziny mięso musi być miękkie i łatwo odchodzić od kości

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

malaczarna23

16.08.2011 10:04
pycha

tomek18

16.08.2011 09:55
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat