Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barros Luco

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

stek wołowy
chleb
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: Barros Luco

SKŁADNIKI: 15 dag usmażonego wołowego steku, Sos: 2 łyżki czerwonego octu winnego, 2 posiekane ząbki czosnku, 1 łyżeczka kminu, 2 małe posiekane papryczki Aji - dodaliśmy pepperoni, 1 łyżka oliwy, sól i pieprz do smaku, 4 kromki chleba, 2 plastry żółtego sera.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać składniki sosu. Z chleba, mięsa, sosu oraz sera składać kanapki. Zgrillować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak