Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagody w cukrze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagody 1 litr
cukier kryształ do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jagody w cukrze

Jagody opłukać i przebrać. Osuszone owoce poukładać w słoiczkach, zasypać cukrem, zamknąć. Pasteryzować 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 20.12.2012 12:43
Uwielbiam jagody, a zimową porą taki słoik to spełnienie marzeń.
alaaa 25.11.2012 19:49
świetne zapasy na zimę
Ewa6274879 22.11.2012 22:29
jagody są przepyszne - dobry zapas na zimę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak