Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolacja na cieplo

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb
masło
szynka
ogórek
pieczarki
ser żółty
sól, pieprz
ketchup
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kolacja na cieplo

Pieczarki kroimy drobno i smażymy na oleju. Chleb smarujemy masłem,nakładamy na kromki po plastrze szynki,na nią układamy po tyle pieczarek ile się zmieści (żeby nie zlatywały z kromki). Na pieczarkach układamy po plasterku ogórka,posypujemy solą i pieprzem,kładziemy ser i posypujemy ostrą papryka. Wkładamy do nagrzanego piekarnika aż ser sie rozpuści. Polewamy ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 27.10.2016 12:13
fajne danie
Jagódka77 18.08.2014 13:57
same pyszności
Róża1 13.06.2013 13:07
pyszne kanapeczki:-)
Katarzyna59 20.04.2013 16:39
bardzo smaczne
fotoviderek 13.03.2013 07:18
Dobry pomysł. Pycha :)
Kasia36 17.02.2013 19:13
smakowite
sara1 30.12.2012 08:39
super danie
ewaa 16.11.2012 20:37
rewelacja:)
malaczarna23 16.11.2012 19:16
lubię takie kanapeczki na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak