sernik wiedenski

sernik wiedenski

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    180 gram
  • jajka

    3 sztuki
  • cukier

    250 gram
  • cukier waniiowy

    1
  • proszek do pieczenia łyżka

  • czekolada

  • twaróg

    500 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

zmieszac ser z cukrem osobno utrzec zoltka z cukrem i cukrem waniliowym dodac do sera dodac proszek do pieczenia i piane ubita z bialek delikatnie wymieszac piec 1,5 godziny w temp 180 stopni .na goracy sernik zetrzec czekolade

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

22.02.2011 10:17
super

msmariusz

04.11.2010 22:01
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat