Napoleonka

Napoleonka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1 litr mleka, 1 szklankę cukru, 1 margarynę, 1 cukier waniliowy zagotować. 4 żółtka, 1 budyń, 1 szklankę mąki, 1 szklankę mleka wymieszać, dodać do zagotowanej masy. Wszystko zagotować. Krakersy przekładać ciepłą masą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat