Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 1 szt
szynka gotowana 10 dag
majonez
keczup pikantny
sól
pieprz
rzodkiewka 5 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka

jajka obieramy,przekrawamy na pół,wyjmujemy żółtka
rzodkiewki,ogórek,szynke drobno kroimy,dodajemy żółtka i wszystko mieszamy z majonezem i keczupem,doprawiamy
gotową pastą napełniamy białka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.10.2013 08:40
moje ulubione
RenataZ-et 10.09.2013 21:31
bardzo fajne
Wafelek2601 19.03.2013 14:42
Bardzo lubię takie jajka
Natalia/tubisiek 12.02.2013 18:54
bardzo fajne!
Bernadeta1 05.12.2012 13:43
smaczne śniadanie
Dorota37 19.11.2012 08:32
ciekawy pomysł
Dorota37 19.11.2012 08:32
ciekawy pomysł
IZABELA29 14.11.2012 18:30
Przepraszam,że to pisze ale mogłabyś opis przygotowania ,chociaż zdania oddzielić ,wszystko się zlewa...
sara1 14.11.2012 14:28
również takie lubię
Goya 14.11.2012 14:15
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak