rozki orzechowe

rozki orzechowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    150 g
  • białko

    1 szt
  • mąka

    50 g
  • orzechy włoskie

    300 G
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Połowe orzechów zemlec,a druga połowe posiekac.Białko ubic z cukrem i wymieszac ze zmielonymi orzechami.Dodac make wymieszac i podgrzac na parze.Ostudzic i formowac z masy małe rogaliki.posypac je posiekanymi orzechami i piec ok 20 minut w temperaturze 170 stopni

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat