Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z pomidorami i curry

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0.5 kg
pomidory 4 sztuki
cebula biała 2 sztuki
jogurt naturalny 200 ml
sól do smaku
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z pomidorami i curry

Warzywa i owoce dokładnie płuczemy i osuszamy. Jabłka i cebule obieramy i kroimy w kosteczkę. Pomidory kroimy w cienkie paseczki. Kapustę pekińską szatkujemy. Składniki łączymy ze sobą. Do jogurtu dodajemy przyprawę curry, pieprz i sól wedle smaku. Sos dodajemy do pozostałych składników i dokładnie mieszamy.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 04.04.2013 10:35
rewelacja!!!
EWI 09.11.2012 16:40
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak