Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 30% 1 200g
Filet z piersi kurczaka bez kości 2 1500g
pieczarki 1 1000g
kapusta kwaszona 1 1000g

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka

kapustę gotujemy do miękkości trochę osoloną,pieczarki kroimy w plasterki podsmażamy z 1 cebulą pokrojoną w kostkę wszystko trochę solimy,filet kroimy na schaby ubijamy optaczamy w mące ziemniaczanej z dodatkiem pieprzu i smażymy gdy wszystkie składniki mamy gotowe wykładamy na naczynie żaroodporne kapusta,filet,pieczarki i znów resztę kapusty wszystko zalewamy śmietaną30% wkładamy do piekarnika 180 stopni na 30 minut.Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak