Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajek 6
posiekanego szczypiorku 1/2 szk
masła 3 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Pieczarki oczyść i pokrój w kostkę. Na patelni roztop masło, wrzuć pieczarki i podsmaż. Jajka wybij do miseczki, dodaj sól, pieprz i posiekany szczypiorek i wymieszaj. Gdy pieczarki będą podsmażone wlej masę jajeczną i smaż do ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając. ( ścięcie jajecznicy zależy od naszych upodobań )

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 06.11.2012 09:24
mniam
cukiereczek 06.11.2012 09:24
pycha
Piotr-21 06.11.2012 09:17
smaczna
pajbek 06.11.2012 09:16
Jedzonko prawie na dzisiejsze śniadanko.
pajbek 06.11.2012 09:15
Jedzonko prawie na dzisiejsze śniadanko.
mela25 06.11.2012 09:13
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak