Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z sosem beszamelowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1/2 paczki
cebula biała 2
czosnek 2 ząbki
papryka 1
mięsko pieczone kawałek
ser żółty
fasolka szparagowa 1-2 garście

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z sosem beszamelowym

Makaron ugotować na pół twardo i wyłożyć go do naczynia żaroodpornego dodać ugotowaną na pół twardo fasolkę szparagową, pokrojoną w kosteczkę cebulę, kawałki mięsa z czosnkiem, paprykę. Całość zalać gotowym sosem beszamelowym i posypać serem żółtym. zapiec. Można dodać jeszcze pomidorki i świeżą bazylię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 04.12.2010 22:55
Przepyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak