Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany mintaj z kalafiorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 1 szt
jajko 1 szt
mąka
olej do smażenia
kalafior

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany mintaj z kalafiorem

Filet z mintaja
Fileta po rozmrożeniu obsypałam troszkę przyprawą uniwersalną a potem obtoczyłam w roztrzepanym jajku i mące
(tak jak robi się kotlety) potem wrzuciłam go na rozgrzany olej i smażyłam z jednej i drugiej strony

Rybkę zjadłam z ugotowanym w wodzie kalafiorem.
Nałożone na talerz posypałam koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 10.09.2013 10:07
Rybkę zrobię dziś i ja.
pycia9 05.11.2012 20:39
super przepis
PaniMISIOWA 03.11.2012 19:36
wygląda apetycznie i zdrowo
jasiek 03.11.2012 19:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak