Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuszki z grzybów

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebula
jaja 3
5 łyzek mąki
garśc zieleniny
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki z grzybów

Pieczarki i cebulę oczyszczamyi drobno siekamy dusimy na rozgrzanym tłuszczu aby sie nie popaliły stuszimy dodajemy posiekana zielenine make i jaja doprawiamy formujemy racuszki i smazymy na złoto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 10.05.2011 10:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak