lipień z tymiankiem

lipień z tymiankiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • lipień

    3 szt
  • tymianek

  • sól

  • mąka

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Lipienia obieramy .Kroimy na kawałki solimy .Do brzuszka kładziemy tymianek .Obtaczamy w mące .Smażymy na oliwie z dodatkiem masła .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewelina47

13.05.2012 12:25
ja też nie jadłam takiej rybki

pacpaw

18.06.2011 11:56
sądząc po zdjęciu ryba - nie miałem jeszcze przyjemności jej jeść

gosia47-47

28.03.2011 16:58
co to jest lipień?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat