Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowy farsz do mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 g
cebula 1 duża
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
majeranek do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowy farsz do mięs

Kroki postępowania

1
1. Cebulkę myjemy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę.
Krok 1 - Pieczarkowy farsz do mięs foto
2
2. Pieczarki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Krok 2 - Pieczarkowy farsz do mięs foto
3
3. Na podgrzanym oleju podsmażamy cebulkę, dodajemy pieczarki, przyprawiamy i smażymy aż cała woda odparuje.

SMACZNEGO :)
Krok 3 - Pieczarkowy farsz do mięs foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 12.11.2012 08:17
lubie takie pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak