Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
cebula 1 sztuka
marchew 3 sztuki
oliwa 2 łyżki
olej roślinny 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
cytryny 0,5 sztuki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Z kapusty odcisnąć sok ale nie tak do końca aby była lekko kwaskowata i mokra. Do kapusty dodać cebulkę pokrojoną w kostkę i marchewkę startą na grubych oczkach. Dodać oliwę z oliwek, olej roślinny, pieprz, kucharek, sok z niecałej połowy cytryny i maggi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 18.12.2012 21:57
z kapusty kiszonej pycha
Bernadeta1 31.10.2012 13:34
bardzo lubię taką surówkę
magduś83 29.10.2012 22:23
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak