Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielony" inaczej"

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 15 dag.
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
jajko 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
kukurydza konserwowa 1 łyżka
groszek konserwowy 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: mielony" inaczej"

Mięso mielone wyrobić na jednolitą masę z jajkiem i bułką tartą.Dodać groszek i kukurydzę.Wymieszać.Doprawić do smaku.Opanierować w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 18.01.2013 16:07
pyszności
Seba 31.12.2012 09:56
pycha
dianix 31.10.2012 19:58
często robię mielone z niespodzianką:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak